certificaat


De VriendenLoterij heeft ons aangeboden om ons financieel te ondersteunen. Dit kan op een hele simpele  manier. Speel mee voor Marsua  en je maakt iedere week kans op € 1.000.000,-, auto’s, verre reizen of één van de duizenden andere prijzen. En niet alleen voor jezelf: bij de VriendenLoterij winnen je drie vrienden met je mee. Maar ook onze vereniging wint elke week, gegarandeerd. Want 50% van de lotprijs is voor onze club! Geld, dat wij heel goed kunnen gebruiken.

Ons verzoek is dus: vul bijgevoegd formulier in en ga meespelen!

Het zou fantastisch zijn als je dat voor ons zou willen doen. Nu heb je misschien een vraag die wij ons ook stelde: waarom komt de VriendenLoterij naar ons toe? Het antwoord dat wij kregen was overtuigend: de VriendenLoterij is een goede doelen loterij. Speciaal opgezet om clubs, verenigingen en stichtingen te helpen. Zo ook Marsua, 50% van de opbrengst gaat direct naar onze clubkas! Op deze manier steunt de VriendenLoterij meer dan 3.700 clubs en verenigingen in Nederland.

Mogen wij ook op je rekenen?

Print bijgevoegd formulier uit, vul het in, stuur het naar de VriendenLoterij  en speel mee voor onze vereniging. Je betaalt hiervoor slechts € 10,00 per maand, het deelname-bedrag wordt maandelijks geïncasseerd en je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Zo maken jij en je vrienden elke week kans op geweldige prijzen en je steunt de vereniging. Een klassieke win-winsituatie!

Speel je al mee en wil je van af nu onze vereniging steunen, klik dan even op de onderste link, dan krijg je informatie hoe je je goede doel aanpast.

Namens het gehele bestuur, alvast hartelijk dank voor je deelname en veel loterijplezier!


Bestanden

Vriendenloterij aanmelden

Vriendenloterij-ben-al-lid