Stalverhuur

Er zijn op dit moment geen stallen vrij, wel kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.

Indien u interesse heeft kunt u een mail sturen naar bestuur@marsua.com. Er wordt dan contact met u opgenomen of u kunt bellen naar het telefoonnummer op de contactpagina.

Stallen

In het manege-gebouw zijn 26 ruime boxen, die tegen kostprijs verhuurd worden aan de leden. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de huur van de stal. Stalbedekking ( vlas of zaagsel), voordroog en biks worden, op basis van wat je paard gebruikt, verrekend. Uiteraard staat het je vrij om eigen biks etc. te voeren.

Weideseizoen

In de maanden april tot en met oktober kunnen de paarden met goed weer overdag naar buiten, de wei in. Iedere stalhouder heeft zijn/haar eigen weitje waarvoor hij/zij dan ook de zorg en verantwoordelijkheid draagt. Het is ook mogelijk om met meerdere een weide te delen. De weides worden ieder jaar weer met schriklinten afgezet. Bij vrijwel ieder weitje is een elektriciteitspunt. Deze kunnen gebruikt worden t.b.v. een sproeier.

Stalcommissie

De stalcommissie regelt de centrale inkoop van het voer en vlas, evenals regelmatig mestonderzoek en aan de hand daarvan de aanbevolen wormenkuren. Een paar keer per jaar is er een stalhoudersvergadering waarin lopende zaken met elkaar worden besproken. Stalhouders kunnen onbeperkt gebruik maken van de accommodatie.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een stal, neemt u dan contact op via onderstaand nummer of het contactformulier op de contactpagina.

Footloose