Lid worden

Marsua kent diverse soorten lidmaatschap:

Rick en Goodwill op de goed verlichte paddock

Basis lidmaatschap € 45,00 per jaar

Dit lidmaatschap is inclusief lidmaatschap van de KNHS maar geeft géén recht op gebruik van de accommodatie. Wel heeft u bij het rijden van wedstrijden, volgen van clinics etc., voorrang bij inschrijving op combinaties zonder lidmaatschap. U heeft geen verplichting tot sociale contributie.

Dit lidmaatschap biedt diverse voordelen bij de KNHS

Basislidmaatschap MET gebruik van de accommodatie € 135,00* per jaar

Met dit lidmaatschap kunt u dus 365 dagen van het jaar genieten van onze uitgebreide mogelijkheden op onze goed geoutilleerde accommodatie. Daarnaast betaald u de ledenprijs in de kantine.

Bij dit lidmaatschap vragen wij wel enige betrokkenheid bij de vereniging onder andere door middel van het doen van sociale contributie. Dit betreft een aantal uur (12 uur) per jaar meehelpen binnen de vereniging met b.v. kantinedienst, hulp bij wedstrijd of klussen op de klusdagen.

* Bent u niet zo handig of heeft u hiervoor geen tijd? Dat kan en dan stellen wij u in staat om dit af te kopen voor € 75,00 per jaar. In dat geval betaald u dus een lidmaatschap van € 210,00 per jaar.

Lidmaatschap KNHS € 25,00 per jaar

Dit lidmaatschap biedt u alle standaard voordelen van de KNHS. Meer informatie over de inhoud van dit lidmaatschap vindt u op www.KNHS.nl

Proeflidmaatschap voor 2 maanden € 25,00 voor 2 kalendermaanden

Met dit proeflidmaatschap kunt u zien hoe het u bevalt om gebruik te maken van onze accommodatie. Ideaal voor mensen die nog diverse opties overwegen.

Lid worden? Dat kan! Door middel van het contactformulier of een telefoontje naar onderstaand nummer, regelt u het snel en direct. We zien u graag op onze fijne gezellige vereniging!