Lid worden

Hieronder zijn de verschillende lidmaatschappen te vinden die Marsua te bieden heeft. Bent u geïnteresseerd in een van onze lidmaatschappen of wilt u graag meer informatie? Mail of bel ons dan gerust! Het telefoonnummer en emailadres zijn te vinden op onze contactpagina. Let op: de onderstaande prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen dus iets afwijken van de daadwerkelijke prijs.

Administratief lidmaatschap € 75,00 per jaar

Dit lidmaatschap is inclusief lidmaatschap van de KNHS maar geeft géén recht op gebruik van de accommodatie. Wel heeft u bij het rijden van wedstrijden, volgen van clinics etc., voorrang bij inschrijving op combinaties zonder lidmaatschap. U heeft geen verplichting tot sociale contributie.

Dit lidmaatschap biedt diverse voordelen bij de KNHS.

Basis lidmaatschap MET gebruik van de accommodatie € 135,00 per jaar

Met dit lidmaatschap kunt u dus 365 dagen van het jaar genieten van onze uitgebreide mogelijkheden op onze accommodatie. Daarnaast betaald u de ledenprijs in de kantine.

Bij dit lidmaatschap vragen wij wel enige betrokkenheid bij de vereniging onder andere door middel van het doen van sociale contributie. Dit betreft een aantal uur (12 uur) per jaar meehelpen binnen de vereniging met b.v. kantinedienst, hulp bij wedstrijd of klussen op de klusdagen.

KNHS lidmaatschap MET gebruik van de accommodatie 160,00 per jaar

Hier vallen dezelfde voorwaardes bij als basis lidmaatschap met accommodatie gebruik. Tevens bent u dan gelijk lid van de KNHS waardoor u aangemeld bent bij een vereniging, hierdoor kunt u deelnemen aan de wedstrijden van de KNHS.

Winterlidmaatschap MET gebruik van de accommodatie €75,00 per jaar

Met dit lidmaatschap kunt u in de maanden oktober tot maart gebruik maken van onze accommodatie. Dit lidmaatschap biedt u de kans om in de koude wintermaanden in een overdekte binnenbak te kunnen rijden.

Proeflidmaatschap voor 2 maanden € 25,00 voor 2 kalendermaanden

Met dit proeflidmaatschap kunt u zien hoe het u bevalt om gebruik te maken van onze accommodatie. Ideaal voor mensen die nog diverse opties overwegen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.