Marsua heeft diverse lidmaatschappen om aan de verschillende wensen en behoeften van onze leden te voldoen. Als u geïnteresseerd bent in een van onze lidmaatschappen of meer informatie wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Let op: de prijzen hieronder zijn onder voorbehoud en kunnen enigszins afwijken van de daadwerkelijke prijs.

Voor degenen die geen gebruik willen maken van onze accommodatie, bieden wij het administratieve lidmaatschap aan voor € 75,00 per jaar inclusief KNHS-lidmaatschap. Dit geeft voorrang bij inschrijving voor wedstrijden en clinics, maar geen toegang tot onze faciliteiten. Sociale contributie is niet verplicht.

Het basislidmaatschap met gebruik van onze faciliteiten kost € 150,00 per jaar. Hiermee kunt u het hele jaar door gebruik maken van onze uitgebreide accommodatie. Bovendien krijgt u korting in onze kantine. Wij vragen wel enige betrokkenheid bij de vereniging, zoals het doen van sociale contributie (12 uur per jaar) door bijvoorbeeld te helpen bij de kantine, wedstrijden of klusdagen.

Het KNHS-lidmaatschap met gebruik van onze faciliteiten is beschikbaar voor € 179,50 per jaar en biedt dezelfde voorwaarden als het basislidmaatschap met gebruik van onze faciliteiten. Bovendien bent u dan ook lid van de KNHS en kunt u deelnemen aan hun wedstrijden.

Voor de koude wintermaanden bieden wij een winterlidmaatschap met gebruik van onze faciliteiten aan voor € 90,00 per jaar. Hiermee kunt u in de maanden oktober tot maart gebruik maken van onze overdekte binnenbaan en blijft u warm en comfortabel tijdens het rijden.