Prijslijst

Hieronder zijn de richtprijzen voor het huren van een stal te vinden, zodat u zelf een inschatting kunt maken van uw maandelijkse kosten.

 • Kale huur €140,00 voor 3×3 box en €210,-voor 3×4,5 box
 • Trailerplek € 5,- per trailer
 • Stapmolen € 10,- per maand
 • Zadelsteun €3,00 per zadel
 • Baal vlas (inclusief mestafvoer) €11,85
 • Baal strovezel (inclusief mestafvoer) €12,255
 • Zak houtkorrels 10 kg (inclusief mestafvoer) €11,05
 • Ruwvoer 1 kilo per dag (maandelijkse kosten) €7,00

N.B. prijzen voor voer en stalbedekking zijn afhankelijk van de marktprijs, de actuele prijzen kunnen dus iets afwijken van de bovenstaande richtprijzen.

Bij Marsua zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven van onze stalhouders en hun paarden makkelijker te maken. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we nu extra services aanbieden om u te ontzorgen.

Heeft u geen tijd om dagelijks de mest uit de box te halen? Maakt u zich geen zorgen, wij bieden nu een mestservice aan waarbij wij de box van uw paard dagelijks voor u schoonmaken.

Ook bieden wij een stapmolen service aan waarbij uw paard dagelijks beweging krijgt in onze stapmolen. Dit is ideaal voor wanneer uw paard extra beweging nodig heeft.

Daarnaast bieden wij ook een buitenzetservice aan, ideaal voor de drukke dagen waarop u niet de tijd heeft om uw paard buiten te zetten. En in het weide seizoen bieden wij ook de mogelijkheid voor buiten en/of binnen zetten. Zo kan uw paard heerlijk genieten van het buitenleven, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de tijdsdruk.

 • Buitenzetservice € 50,00 (ma t/m vr ongeveer 3 uur)
 • Mestservice € 70,00 (ma t/m vr) of € 3,50 per dag.
 • Stapmolenservice € 30,00 (ma t/m vr ongeveer 1 uur)

Wij vinden het belangrijk dat onze stalhouders en bijrijders hun paarden op een verantwoorde manier verzorgen. Daarom regelen wij het mestonderzoek en de wormenkuren via de stal, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het mestonderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd en de kosten hiervan worden verrekend met uw afrekening.

Als stalhouder of bijrijder bij Marsua is het lid worden van onze vereniging verplicht. Lidmaatschap voor stalhouders is € 164,50 inclusief lidmaatschap voor de KNHS (€ 29,50 in 2024). Lidmaatschap voor bijrijders of leden van buitenaf komt op € 179,50 inclusief lidmaatschap voor de KNHS. Lid worden zonder KNHS lidmaatschap is ook mogelijk.

Bij het lidmaatschap hoort ook het afdragen van contributie Dit houdt in dat u drie keer per jaar vier uur lang meewerkt aan de taken die bij de stalling horen, zoals het onderhoud op klusdagen en het helpen bij evenementen. Zo houden we samen de stalling netjes en kunnen we genieten van een fijne en veilige omgeving voor onze paarden.

Voor meer informatie, kijkt u bij lid worden.